Početna - NOVOSTI - 6. mama i beba Učka maraton.
učka maraton

6. mama i beba Učka maraton.

007240-002U nedjelju, 09. lipnja, udruga za promicanje zdravog života, Spiritus movens, ogranizira šesti u nizu Učka maraton u kojemu su glavni akteri mala djeca u kolicima koje guraju roditelji od podnožja pa sve do vrha Učke i natrag. Akcijom se želi prenijeti poruka svim obiteljima koliko je važan boravak u prirodi i rekreacija od najranije životne dobi.

O popularnosti maratona svjedoči i sve veći broj sudionika, gdje je u početku akcije sudjelovalo tek tridesetak kolica s roditeljima, dok se ove godine očekuje preko dvije stotine sudionika. Prijave traju od 9,30 do 11,00 sati, a start se očekuje u 11,00 sati. Sudjelovanje se naplaćuje 10,00 kn po djetetu, a svi sudionici će dobiti i poklon pakete od sponzora.

Sponzori i donatori koji akciju prate od samih početaka su: Grad Opatija, PP Učka, Jana, Dukat, JGL, Nestle, Hipp, bio&bio, te Bauerfeind. Dođite i vi sa svojim mališanima, uživajte u prirodi, osvojite nagrade i dobro se zabavite.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...