Početna - IZDVOJENO - 9. Liburnicon
Foto: web

9. Liburnicon

Ovogodišnji Liburicon održava se od 28. do 31. kolovoza, a novost su dvije potpuno nove lokacije održavanja festivala. Prva dva dana (četvrtak i petak) festival će se održavati u novootovrenom Hostelu Link u Lovranu, dok će se preostala dva dana program preseliti u Kongresni centar hotela 4. Opatijska cvijeta. Razlog za to je što se prošlogodišnjom manifestacijom uvidio manjak prostornih mogućnosti koje je pružala opatijska osnovna škola.

Međutim, Liburnicon je i dalje originalni opatijski proizvod; središnji dio festivala zato se održava u hotelu 4. Opatijska cvijeta, čiji nam prostori pružaju izrazito dobre uvjete za održavanje mnogobrojnih sadržaja koje imamo u ovogodišnjem programu.

Ovogodišnji Liburnicon s preko 100 točaka programa kroz četiri dana nadmašuje sva izdanja Liburnicona do sada. Čak 4 inozemna gosta: Ian Gibson iz UK-a, Gillian Pollack iz Australije i Véronique Lejeune i Frédéric Pinson iz Francuske. Osim inozemnih ugostiti ćemo i Hrvatske poznate predavače poput Korada Korlevića, Krešimira Miška, Ivana Šimatovića, Davora Jadrijevića, Ratka Martinovića i mnoge druge. Na ovom Liburniconu očekuje se preko 1500 posjetitelja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...