Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - AC/DC pohvalili 2Cellos!
2cellos

AC/DC pohvalili 2Cellos!

Svjetski poznat dvojac violončelista Luka Šulić i Stjepan Hauser ovih dana imaju razloga za slavlje jer se navršava pet godina od početka njihovih javnih nastupa. Tim je povodom legendarni australski hard rock bend AC/DC na svoju stranicu na Facebooku postavio njihovu obradu hita ‘Thunderstruck’.

To nije njihova prva obrada AC/DC-ja jer su 2012. s gitarskim virtuozom Steveom Vaijem snimili pjesmu ‘Highway 2 Hell’. Da priča bude zanimljivija, prije nego što su snimili prvu obradu AC/DC-ja nisu poznavali opus tog benda, a danas uživaju svirajući njihove pjesme na svojim koncertima, poput ‘You Shook Me All Night Long’ i ‘Back in Black’. Nikad dosta ironije kad su 2Cellos u pitanju.

2Cellos su zahvaljujući lansiranju svoje prve obrade, hita Michaela Jacksona ‘Smooth Criminal’, na YouTubeu prije pet godina u vrlo kratko vrijeme postali velikom svjetskom atrakcijom.

Slavni dvojac, koji se trenutno nalazi u Kini, proslavljat će peti rođendan cijele godine na svjetskoj turneji, a uskoro kreću i na veliku američku turneju, na kojoj će održati 42 koncerta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Folklorni ansambl “Zora” oduševio Malu ljetnu pozornicu

Folklorni ansambl „Zora“ nastupio je na Maloj ljetnoj pozornici s programom „Naši tanci i stare užanci“. Pedeset plesača uz pratnju ...