Početna - IZDVOJENO - Jučer provedena akcija nadzora brzine
Stop Policija
arhiva

Jučer provedena akcija nadzora brzine

Tijekom jučerašnjeg dana na području u nadležnosti Policijske uprave primorskogoranske provedena je akcija u prometu i to nadzor brzine kretanja vozila.

Djelatnici prometne policije u vožnji nepropisnom brzinom zatekli su 133 vozača. Od tog broja, 63 vozača zatečena su u počinjenju prekršaja na prometnicama u naselju, a njih 20 izvan naselja. Od ukupnog broja zatečenih vozača u naselju, dvojica vozača, jedan vozač motocikla te jedan vozač osobnog vozila, zatečena su u upravljanju vozilom pri brzini većoj za 50 km/h nego je propisana brzina na tim dijelovima prometnica. Rekorder akcije s najvećom izmjerenom brzinom, je vozilo njemačkih registarskih oznaka marke „Mercedes“, koje je jučer zatečeno oko 12 sati na riječkoj zaobilaznici kod čvora Diračje. Vozilo se kretalo iz smjera Rijeke prema Opatiji, brzinom od 128 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 90 km/h.
Inače, jučer je na području Policijske uprave primorsko-goranske evidentirano počinjenje ukupno 142 prekršaja, a dogodilo se i osam prometnih nesreća u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene, dok je pet prometnih nesreća registrirano samo s materijalnom štetom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najljepši Advent uz more

Uživajte uz prelijepe slike opatijskog Adventa, autora Davida Kurtija, Foto Luigi i Smiljana Prpića. Preuzeto s: opatija.hr