Početna - IZDVOJENO - ACI Opatija troši tvrtkine novce na fine večere i vrhunska vina
aci opatija
foto: arhiva

ACI Opatija troši tvrtkine novce na fine večere i vrhunska vina

Jutarnji list iznio je oštar članak na račun ACI-ja, sa sjedištem u Opatiji, te iznio mnoge sumnje o njegovo poslovanje.

Radi se o tome da su računi koji su plaćeni službenom karticom ACI-ja anonimno dostavljeni Jutarnjem listu. Iz računa je vidljivo da se trošilo na raznorazne večere koje si mogu priuštiti samo klijenti “dubljeg džepa”. Naime, ručalo se u opatijskoj Vili Kapetanović za 4,6 tisuća kuna, a popile su se i tri butelje Malvazije Benvenuti. Na plemenitu ribu, škampe na žaru i vino Ottocento Clai u restoran Plavi Podrum u Volovskom potrošeno je 1,2 tisuće kuna, samo vino stajalo je 260 kuna. U istom restoranu ribljim je specijalitetima za 3,3 tisuće kuna.

No, skupi službeni ručkovi i ispijanje vrhunskog vina nisu sve.
Jutarnji dalje navodi kako su posljednjih deset mjeseci vrijednost ACI-ja njegovi direktori uvelike pokušali podići marketinškim akcijama vođenim obilježavanjem 30 godina poslovanja tvrtke. Potrošilo se 94 tisuće kuna na drvene figurice koje su se s ACI-jevim logom u nagradnom izvlačenu dijelili nautičarima, no projekt je stopiran budući da bi izvršenje projekta koštalo još 200 tisuća kuna, a kompaniji bi ostalo 35 tisuća figurica koje ne bi imale svoju namjenu.

Postavljanje Doris Perušić, dotadašnje predsjednice NO-a, na čelo ACI-ja kao privremene direktorice, daje naslutiti da se u ACI-ju priprema veliko čišćenje dosadašnjega modela poslovanja, zaključuju u Jutarnjem listu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...