Početna - IZDVOJENO - ADVENT NA RABU Jelena Rozga garantira najluđu zabavu
rozga

ADVENT NA RABU Jelena Rozga garantira najluđu zabavu

Uoči njezinog velikog nastupa na dočeku Nove 2017. godine u gradu Rabu, razgovarali smo s popularnom pjevačicom Jelenom Rozgom. Što nam je sve otkrila, doznajte u nastavku.

  1. U novu 2017. godinu svojim nastupom uvest ćete Rabljane i sve posjetitelje Raba. Jeste li već ranije bili na Rabu i kako Vam se sviđa ovaj otok?

Imala sam priliku već nastupati na Rabu i uz taj otok me vežu predivne uspomene. Divni ljudi, divna energija, uvijek sam srdačno bila dočekana. Nova godina je najluđi dan u godini i mogu reći da nas očekuje luda zabava.

  1. Kakva ste iznenađenja pripremili za doček Nove godine na Rabu? Kakav nas program očekuje?

Bit će to večer puna glazbe, plesa, smijeha, veselja i zabave. Bit će od starih do najnovijih pjesama s albuma Moderna žena. Očekujte najluđu zabavu – garantiram.

  1. Kako ćete proslaviti Novu godinu nakon nastupa na Rabu?

Nakon Nove godine i ja odlazim na zaslužen odmor, destinaciju još nisam odabrala, to volim nekako u zadnji čas.

  1. Što je obilježilo Vašu 2016. godinu?

Za mene je to bila jedna divna godina. Puna ljubavi, zdravlja, sreće, divnih koncerta i zaključila sam je s izlaskom mog trećeg studijskog albuma „Moderna žena“. To je moj poklon meni i mojoj dragoj publici i zahvala što su uvijek tu uz mene. Jako sam ponosna na ovaj album, posvećujem ga svim ženama.

  1. Koje su Vaše novogodišnje odluke?

Ne volim donositi takve odluke jer mi stvaraju neki dodatni presing. Donosim odluke koju mogu ispuniti i koje me čine sretnom, ne opterećujem se nemogućim.

  1. Koje bi novogodišnje želje uputili svojoj publici?

Svima nam želim puno zdravlja, mira i sreće, a zdravlje je najbitnije jer kada njega imate sve drugo možete sami. Čuvajte sebe i svoje najdraže, voli vas Jelena.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...