Početna - AUTOMOTO - AK Opatija: autoslalom Šibenik
AK Opatija

AK Opatija: autoslalom Šibenik

Šibenski autoslalom „Memorijal Srećko Bura“ vozio se u nedjelju  na cesti prema Zablaću i Solarisu. Natjecalo se 48 vozača iz 22 kluba, među kojima se posebno istaknuo AK Opatija koji je osvojio prvo mjesto sa ukupno 55 bodova te je ovom pobjedom i dalje zadržao vodeću poziciju.
O konačnom pobjedniku odlučit će se u Novom Marofu 26. i 27. listopada za kada su predviđene vožnje posljednja dva autoslaloma.

Na spomenutom autoslalomu, “Memorijal Srećko Bura”, drugo mjesto zauzeo je SAK Samobor, dok su treću poziciju zauzeli domaćini AKK Rogoznica.

Mladi automobilist, Nino Andrejević, član AK Opatija, slavio je u Šibeniku sa više od 6 sekundi prednosti ispred domaćina te time potvrdio svoj status neuhvatljivog za konkurenciju. Osim toga, Andrejević je ostvario najbolje vrijeme s vožnjom kraćom od jedne minute.  Osim što je pobijedio u glavnoj utrci, pobijedio je i u grupi 3, u klasi 7 pa i u konkurenciji juniora.

Rezultati vozača AK Opatija:

Jurica Ružić – Klasa 1 – 1. mjesto
Leo Rudan – Klasa 1 – 3. mjesto, juniori – 4. mjesto
Aljoša Kinkela – Klasa 1 -5. mjesto
Zlatko Kik – Klasa 4 – 2. mjesto
Dario Ružić- Klasa 6 – 2. mjesto, Grupa 2 – 4. mjesto
Nino Andrejević-Klasa 7 -1. mjesto,Grupa 3 -1. mjesto, junior – 1. mjesto
Marin Jurčić – Klasa 9 – 4. mjesto

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...