Početna - IZDVOJENO - Algebra najavljuje novi ciklus besplatnih radionica s temama i znanjima koja su najtraženija na tržištu rada
web

Algebra najavljuje novi ciklus besplatnih radionica s temama i znanjima koja su najtraženija na tržištu rada

Vodeći se atraktivnošću i potrebama za pojedinom vrstom znanja i vještina na tržištu rada, Učilište Algebra ponovno je odabralo 16 tematskih cjelina za koje će, u više navrata i termina, organizirati besplatne radionice u 15 gradova širom Hrvatske, među kojima je i Rijeka. Radionice će trajati 6 školskih sati (što će biti raspoređeno kroz dva do tri radna dana) te će u svakom gradu biti ponuđene u više ciklusa; za one koji im neće moći prisustvovati uživo a teme ih zanimaju, novost je što će radionice po prvi puta biti moguće pratiti i prijenosom uživo, online.

Teme koje su na raspolaganju tijekom ovog ciklusa radionica uključuju i dvije koje su posljednjih godina tradicionalno među najtraženijim i najviše pohađanim seminarima u Algebri – radi se o edukacijama za voditelja pripreme i provedbe EU projekata te za specijaliste za digitalni marketing. Osim ovih, Učilište Algebra na besplatnim će radionicama građane educirati i o atraktivnim informatičkim temama iz područja sistemskog i mrežnog administriranja, a posebne radionice namijenjene su kreativcima koji se žele naučiti služiti web, 2D i 3D alatima za grafiku. Trenutačno najtraženije informatičko zanimanje na hrvatskom i europskom tržištu rada su softverski inženjeri (developeri) pa su tri radionice vezane uz razvoj aplikacija, a ovaj je ciklus radionica prilika i onima koji traže poslovnu edukaciju.

Za besplatne radionice u ovom ciklusu mogu se prijaviti svi građani koje ove teme zanimaju – nema postupka predselekcije niti ikakvih drugih uvjeta, a ova otvorenost prema svima jedan je od glavnih razloga što se u prethodnom ciklusu na ove radionice prijavilo više od 5000 građana. Budući da se ponuda radionica i termina razlikuje od grada do grada, zainteresirani trebaju što prije provjeriti koje su radionice dostupne u njihovom gradu te se za njih prijaviti putem web stranice www.algebra.hr/hocu/.

Nakon završetka besplatne edukacije, svi građani koji budu sudjelovali na ovim seminarima također će dobiti vaučer s kojim mogu ostvariti značajan popust od 30 posto za daljnje obrazovanje u Algebri.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...