Početna - IZDVOJENO - Algebra najavljuje novi ciklus besplatnih radionica s temama i znanjima koja su najtraženija na tržištu rada
web

Algebra najavljuje novi ciklus besplatnih radionica s temama i znanjima koja su najtraženija na tržištu rada

Vodeći se atraktivnošću i potrebama za pojedinom vrstom znanja i vještina na tržištu rada, Učilište Algebra ponovno je odabralo 16 tematskih cjelina za koje će, u više navrata i termina, organizirati besplatne radionice u 15 gradova širom Hrvatske, među kojima je i Rijeka. Radionice će trajati 6 školskih sati (što će biti raspoređeno kroz dva do tri radna dana) te će u svakom gradu biti ponuđene u više ciklusa; za one koji im neće moći prisustvovati uživo a teme ih zanimaju, novost je što će radionice po prvi puta biti moguće pratiti i prijenosom uživo, online.

Teme koje su na raspolaganju tijekom ovog ciklusa radionica uključuju i dvije koje su posljednjih godina tradicionalno među najtraženijim i najviše pohađanim seminarima u Algebri – radi se o edukacijama za voditelja pripreme i provedbe EU projekata te za specijaliste za digitalni marketing. Osim ovih, Učilište Algebra na besplatnim će radionicama građane educirati i o atraktivnim informatičkim temama iz područja sistemskog i mrežnog administriranja, a posebne radionice namijenjene su kreativcima koji se žele naučiti služiti web, 2D i 3D alatima za grafiku. Trenutačno najtraženije informatičko zanimanje na hrvatskom i europskom tržištu rada su softverski inženjeri (developeri) pa su tri radionice vezane uz razvoj aplikacija, a ovaj je ciklus radionica prilika i onima koji traže poslovnu edukaciju.

Za besplatne radionice u ovom ciklusu mogu se prijaviti svi građani koje ove teme zanimaju – nema postupka predselekcije niti ikakvih drugih uvjeta, a ova otvorenost prema svima jedan je od glavnih razloga što se u prethodnom ciklusu na ove radionice prijavilo više od 5000 građana. Budući da se ponuda radionica i termina razlikuje od grada do grada, zainteresirani trebaju što prije provjeriti koje su radionice dostupne u njihovom gradu te se za njih prijaviti putem web stranice www.algebra.hr/hocu/.

Nakon završetka besplatne edukacije, svi građani koji budu sudjelovali na ovim seminarima također će dobiti vaučer s kojim mogu ostvariti značajan popust od 30 posto za daljnje obrazovanje u Algebri.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...