Početna - IZDVOJENO - Amerikanski vrtovi otvaraju se javnosti i zapošljavaju vodiča

Amerikanski vrtovi otvaraju se javnosti i zapošljavaju vodiča

Povijesni botanički vrt “Amerikanski vrtovi” koji se nalazi na Novoj cesti 204 u Opatiji nakon više desetljeća tijekom druge polovice ovog mjeseca napokon ponovno otvaraju svoja vrata za javnost, a u tu svrhu nedavno je sagrađen i nathodnik za pješake koji vrh Rakovčeve ulice spaja direktno s “Amerikanskim vrtovima”.

Na više od osam tisuća kvadratnih metara prostire se raskošni perivoj, smješten sasvim nadomak centra Opatije i gradskog kupališta Slatina, ali kao obavijen nevidljivom opnom mirnoće, tišine i spokoja, a posjetitelji mogu uživati i u jedinstvenom pogledu na cijeli Kvarner.

Kako bi njegovi brojni posjetitelji bili u potpunosti upoznati s bogatom poviješću “Amerikanskih vrtova” i kako bi njihov doživljaj posjete ovom povijesnom botaničkom vrtu bio potpun, objavljen je oglas za zapošljavanje vodiča.

Traži se osoba koja ima znanje barem jednog od vodećih svjetskih jezika i spremna je na rad u poslijepodnevnim terminima i vikendom kada se očekuje najveći interes posjetitelja za dolaskom u “Amerikanski vrtove”. Svi zainteresirani za posao svoj životopis mogu poslati e-mailom na amerikanski.vrtovi@gmail.com gdje mogu dobiti i odgovore na dodatna pitanja o ovom poslu. Prijave zainteresiranih za zaposlenje primaju se do 15. travnja 2019. godine u 15 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...