Početna - IZDVOJENO - Antonio Krištofić i prijatelji

Antonio Krištofić i prijatelji

O ovome mladom matuljskom glazbeniku ima se puno toga dobroga i lijepoga za reći. Tek mu je 16 godina, a već je ostvario zavidnu karijeru koja broji nekoliko nastupa na zamijećenim festivalima kao što su Melodije Istre i Kvarnera, na kojem je osvojio nagradu publike za pjesmu „Čovik otrok je zavavek“ koju je izveo u duetu s Duškom Jeličićem, na festivalu Kvarnerić, na Knin festu te na festivalu All you need is love gdje je osvojio nagradu za najbolju interpretaciju.

Osim što ga je zamijetila kvarnerska publika, također se predstavo i široj javnosti, pri tom mislimo na područje cijele Hrvatske, svojim nastupom u HTR-ovom TV showu Pjevaj moju pjesmu.

Ovim uvodom i riječima hvale, želimo najaviti prvi samostalni Antonijev koncert koji će se održati sutra, na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji. Na tom koncertu ugostit će mnoge prijatelje glazbenike, a to su Antonela Malis, Voljen Grbac, Vivien Galleta, Matea Matić, Duško Jeličić-Dule i Silvana, Stefani di Leonardo Zamlić, Luči Krnić te Mario Lipovšek Battifiaca. Voditeljsku palicu preuzet će Neno Pavinčić, a na klavijaturama pratit će ih Aleksandar Valenčić.

Mjesto događanja je, dakle, Mala ljetna pozornica Opatija, vrijeme početka koncerta je 21,00 sat, datum je 21. kolovoz, a cijena ulaznice je svega 35,00 kn.

Dobrodošli!

Antonio Kristofic

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...