Početna - IZDVOJENO - Apel PU primorsko – goranske povodom nadolazećeg blagdana
foto: web

Apel PU primorsko – goranske povodom nadolazećeg blagdana

Oprezno u prometu

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana na području cijele države, pa tako i Primorsko-goranske županije očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana. Brojni građani u znak sjećanja na umrle i poginule pohodit će groblja u skladu s tradicionalnim vjerskim i obiteljskim običajima. Kako bi osigurali maksimalnu protočnost i sigurnosti cestovnog prometa policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s drugim nadležnim službama u zonama groblja poduzimat će potrebne mjere i radnje. Također, policija će sankcionirati one sudionike u prometu koji svojim ponašanjem i nepoštivanjem prometnih pravila i propisa grubo narušavaju normalan tijek prometa.
Promet gradskih autobusa koji prometuju prema grobljima će biti pojačan stoga svim građanima preporučamo da za dolazak na gradska groblja koriste javni gradski prijevoz. Građane pozivamo na poštivanje prometne regulacije i uputa policijskih službenika, prometnih redara i djelatnika drugih nadležnih službi.
Ujedno apeliramo na međusobno tolerantno ponašanje i dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa kako bi dostojanstveno obilježili predstojeće blagdane te radi nesmetanog odvijanja prometa, izbjegavanja nepotrebnih gužvi i prevencije prometnih nesreća s najtežim posljedicama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...