Početna - IZDVOJENO - Art-kino i komedije
zoran
web

Art-kino i komedije

Od 20. pa do 28. rujna posjetite Art-kino i nasmijte se uz dvije komedije koje su na repertoaru. Riječ je o nezavisnoj američkoj komediji Glavni kuhar i talijanskoj komediji Zoran, moj nećak idiot.

Glavni kuhar- Carl Casper glavni je kuhar u uglednom restoranu u Los Angelesu. Jednoga dana iznenada odluči dati otkaz jer u svojoj kuharskoj kreativnosti ne želi popustiti nametljivom vlasniku restorana. Odlazi u Miami, gdje s bivšom suprugom, prijateljem i sinom otvora pokretnu kuhinju. Na cesti se Carl polako vraća svojim korijenima, te se u njemu ponovno probudi strast do kuhinje i volje do života. Scenarist i redatelj Favreau pokušao je dočarati autentično događanje na američkoj kulinarskoj sceni gdje su pokretne kuhinje trenutni hit.

Zoran, moj nećak idiot- Četrdesetogodišnji Paolo živi u malom furlanskom gradu blizu granice. Nepouzdan je, voli dobru kapljicu, dane provodi u lokalnoj krčmi i uporno prati svoju bivšu suprugu. Jednog dana dobiva u privremeno skrbništvo nesigurnog 16-godišnjaka koji je odrastao u slovenskim planinama. Iako nevoljko, Paolo se mora brinuti o njemu, ali uskoro otkriva Zoranov neobični dar: on fenomenalno igra pikado! Paolo pomisli da je to prava prilika da se osveti cijelom svijetu. No hoće li to biti lako?

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...