Početna - IZDVOJENO - Autohtona priča o Jarboli na WineRi festivalu
jarbola

Autohtona priča o Jarboli na WineRi festivalu

Najautohtonija priča koja će se predstaviti na Međunarodnom eno – gastro festivalu WineRi 2017. koji će se održati 22. i 23. veljače u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) je upravo priča o Jarboli rečeno je u OPG Ružić.

Više od 70 izlagača sa preko 300 različitih vrsta vina, poznati sommelieri i predavači, ljubitelji vina, stručne radionice i edukativna predavanja dio su ovog festivala – istaknuo je Žarko Stilin, organizator festivala i direktor marketinške agencije aha marketing d.o.o., te dodao „Izuzetno mi je drago da su se u organizaciju festivala Osim Grada Rijeke i Primorsko – goranske županije, između ostalih, uključili Udruga „Jarbola“ i Turistička zajednica općine Matulji.“

Udruga „Jarbola“, osim što podržava ovakve manifestacije i rado im se odaziva, predstavit će se na predavanju „JARBOLA – preživjela sorta“ u sklopu festivala. „Udruga „Jarbola“ koja okuplja entuzijaste tu iz Matulja koji obnavljaju prezide i drže se starih regula kada nas je Žarko kontaktirao odmah smo se odazvali i uključili u organizaciju. Vjerujem da bi i ovakve manifestacije mogle dati potporu u našim namjerama izgradnje vinske kuće“ istaknuo je predsjednik Udruge „Jarbola“ Franko Ružić.

Osim Stilina i Ružića, svoje je zadovoljstvo uključivanjem u projekt istaknula i Marijana Kalčić, direktorica Turističke zajednice općine Matulji

Koristimo priliku da zahvalimo svima na pomoći i pozovemo sve sugrađane da dođu na festival i uživaju u vinima i delicijama – složno su zaključili Stilin, Ružić i Kalčićka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...