Početna - IZDVOJENO - Bezjak: Svi ćemo dati sve od sebe za naslov prvaka
bezjak

Bezjak: Svi ćemo dati sve od sebe za naslov prvaka

Roman Bezjak novo je, staro ime u redovima HNK Rijeka. Slovenski napadač u utorak se vratio u Rijeku u kojoj će provesti na posudbi do kraja sezone, a u srijedu je službeno predstavljen u press centru.

Romana nije trebalo previše predstavljati, do prije nekoliko mjeseci bio je udarna igla riječkog napada prije nego što je otišao u njemački Darmstadt.

– Zadovoljan sam što je postojala opcija da se vratim u Rijeku. Dogovorili smo se s Darmstadtom da je ovo najbolje za mene i klub, rekao je Roman Bezjak po povratku u Rijeku.

Rijeka u drugi dio sezone ulazi sa šest bodova prednosti ispred Dinama.

– Već prošle sezone imali smo cilj osvojiti prvenstvo. Nismo uspjeli, sada imamo novu priliku i svi ćemo dati sve od sebe da taj cilj ostvarimo. U Rijeci se pokazalo da nema veze koji igrači odlaze, ekipa se uvijek posloži i nema straha kada netko ode. Povratak u Rijeku je najbolja moguća opcija, ustvrdio je Bezjak.

–  Zadovoljstvo mi je pozdraviti Romana, svi znamo što je već napravio u Rijeci i drago nam je da ćemo imati priliku ponovo ga vidjeti u našem dresu. Prilagodba bi trebala trajati dvije do tri sekunde. Romane sretno i želim ti da nastaviš gdje si stao, rekao je Ivan Mance.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...