Početna - IZDVOJENO - Bahatost Vesne Pusić i primitivizam Nenada Stazića
Foto: web

Bahatost Vesne Pusić i primitivizam Nenada Stazića

Kako objasniti stanje koje uoči drugog kruga predsjedničkih izbora pogađa RH i Hrvatske građane koji 11. siječnja moraju odlučiti tko će ih voditi sljedećih 5 godina? Kako objasniti poteze vladajuće stranke dok se njihov kandidat bori za novi mandat? Kako objasniti činjenicu da je predsjednik pokušao obraniti bahati čin Vesne Pusić kada je naručila da vladin avion dođe po nju i izaslanstvo u Ankaru.

Predsjednik bi u situaciji u kakvoj se nalazi RH, dok je više od 300.000 ljudi nezaposleno, dok građani njegove države hranu traže po kontejnerima, trebao jednostavno zatražiti njenu ostavku, kao i da plati troškove koje je svojim bahatim činom prouzročila poreznim obveznicima, ali i zbog činjenice da se bezobrazno nasmijala građanima u lice rekavši da je bilo jeftinije koristiti vladin avion nego prespavati još jednu noć u Ankari.

Na njezin rasipnost i nemoralnom upućuje i činjenica da je pse veterinaru vozila službenim Audijem pod rotirkama.

Osim Vesne Pusić ovih dana se spominje i primitivizam Nenada Stazića koji je prozvao predsječničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović optuživši je za duboke i čvrste veze s “lopovskom skupinom i pljačkaškom grupacijom”. Međutim, tko je Stazić u cijeloj priči da joj može govoriti o korupciiji i iskorištavanju države u te svrhe kada je sa svojom obitelji za samo 7 kuna ljetovao na Brijunima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...