Početna - IZDVOJENO - Bazeni Kantrida u promotivnoj kampanji za Bridgestone
web

Bazeni Kantrida u promotivnoj kampanji za Bridgestone

Ljetos je svjetski poznata japanska marka automobilskih guma i opreme, građevinskog i elektro materijala i industrijskih proizvoda BRIDGESTONE odabrala je Bazene Kantrida za jesensko-zimsko promotivnu video kampanju za automobilske gume.

Slovenska tvrtka Bas Production je bila zadužena za snimanje spota, a u suradnji sa svjetskom marketinškom agencijom JWT Netherlands. Laszlo Kadar je bio redatelj, a o njegovoj slavi dovoljno govori činjenica da njegov rad  na promotivnim filmovima obuhvaća i snimanja za svjetski poznate marke kao što su BWM, Porsche, Toyota i ostale.

Izvršni producent snimateljskog tima bio je Rok Ban, line producer Andrej Caruso i location manager Žarko Ivanković. Spot se snimao tijekom noći i jutra na Olimpijskom bazenu 2 (otvoreno plivalište) u sklopu riječkog kompleksa Bazeni Kantrida, a ekipa s više od pedeset stručnjaka marljivo je hvatala svaki kadar. U  spotu se osim  plivališta vidi i Bazen za skokove u vodu koji je također dio kompleksa te dio Kvarnerskog zaljeva, Opatija, okolna mjesta i Učka.

Za sezonu jesen/zima 2014 snimljena su dva spota, za gume namijenjene kišnim uvjetima, Turanza, te za gume namijenjene vožnji po snijegu, Blizzak. U oba spota cilj je bio naglasiti performanse Bridgestone guma; tako su one namijenjene vožnji po mokrom kolniku uspoređene s plivanjem. Upravo zbog takvog scenarija spota, Bazeni Kantrida su se pokazali kao idealno mjesto za snimanje spomenute video reklame. Uključujući Bazene Kantrida, spot se snimao i u Sloveniji te Austriji, a prikazuje se na tržištu Njemačke, Francuske, Italije, Španjolske, Poljske i Ujedinjenog Kraljevstva. Pogledajte video spotove za obje vrste guma za spomenutu reklamnu kampanju:

Bridgestone – Wet Performance (Turanza)

Bridgestone – Winter Performance (Blizzak)

Bazeni Kantrida, osim ove reklame, odabrani su kao mjesto snimanja reklamnog spota za međunarodnu korporaciju dm za ljeto 2014. godine i spot se prikazivao u trinaest zemalja, te za belgijskog internet providera Telenet u 2010. godini gdje se video spot prikazivao u sedam zemalja. Spomenute promotivne spotove možete pogledati na sljedećim linkovima:

dm summer

Telenet – snelste internet – zwemmer

 

Izvor: rijeka-klik

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...