Početna - IZDVOJENO - Bernardo Matić i Nikola Totić potpisali za Rijeku
matic-totic
foto:HNK Rijeka

Bernardo Matić i Nikola Totić potpisali za Rijeku

Bernardo Matić i Nikola Totić novi su igrači Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Matić je potpisao na godinu i pol dana s mogućnošću produljenja ugovora na dvije godine. Totić je potpisao do kraja sezone uz mogućnost produljenja na dvije godine.

– Drago mi je što sam potpisao ugovor s Rijekom koji je veliki klub i idealna prilika da napredujem u karijeri. Pozcija Rijeke na ljestvici i sve što je napravljeno te izgrađeno u proteklim godinama više nego dovoljno govori o kvaliteti kluba. Uživao sam raditi s ekipom u ovom periodu, sjajno je raditi s trenerom Matjažom Kekom i sjajnim suigračima uz koje mogu samo napredovati, rekao je Bernardo Matić.

Nikola Totić u Rijeku je stigao iz redova Krka.

– Ovo je za mene sjajna prilika i dat ću sve od sebe da je iskoristim. Kao što sam već rekao kada sam stigao na pripreme nisam mogao ni sanjati da će me Rijeka pozvati. Sam poziv je bio velika čast, a sada ću napraviti sve da iskoristim priliku koja mi se pruža u Rijeci, ustvrdio je Nikola Totić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...