Početna - IZDVOJENO - Novi ravnatelj Festivala Opatija je Ernie Gigante Dešković
ljetna
foto: freepix.biz

Novi ravnatelj Festivala Opatija je Ernie Gigante Dešković

Nakon što je krajem prošle godine gradska ustanova Festival Opatija bila bez čelne osobe, Upravno vijeće uz suglasnost gradonačelnika Ive Dujmića krajem ovog tjedna donijelo je odluku o idućem ravnatelju koji će ispred sebe imati iznimno zahtjevan zadatak.

Na javni natječaj prijavila su se četiri kandidata, a povjerenje za vođenje Festivala Opatija dobio je Ernie Gigante Dešković tijekom iduće četiri godine .

Nekadašnji zamjenik gradonačelnika, koji je trenutno aktualni gradski vijećnik  dobro je upoznat sa stanjem i radom u Festivalu Opatija, što je dobro jer neće imati vremena za uhodavanje zbog jako kratkog vremenskog roka za pripremu programa za proljeće i ljeto u Opatiji. Uz to novi ravnatelj mora u rad pustiti i Kulturno-turistički centar Opatija čije je otvaranje najavljeno za prvu polovicu proljeća.

Kako se saznaje vršiteljica dužnosti ravnatelja Festivala Opatija, Rajna Miloš, je ugovorila izuzetno mali broj događanja za 2017. godinu, a očekivanju su ipak velika ako se uzmu u obzir višemilijunske dotacije iz gradskog proračuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...