Početna - IZDVOJENO - Bijeli krenuli na Farske otoke
uefa
arhiva

Bijeli krenuli na Farske otoke

Operacija Vikingur ušla je u svoju središnju fazu. Nogometaši Rijeke u 7.30 ujutro krenuli su s Kantride na dvije i pol tisuće kilometara dalek put prema Farskim Otocima, odnosno Torshavnu gdje u četvrtak u 20 sati po hrvatskom vremenu igraju prvu utakmicu trećeg pretkola UEFA Europa lige protiv Vikingura.

Trener bijelih Matjaž Kek na put je poveo 19 igrača, a uz 11 članova stručnog stožera put sjevera Europe, krenulo je i vodstvo kluba te nekoliko članova radne zajednice. Put Torshavna krenuli su igrači Budicin, Čanađija, Jahović, Jajalo, Sharbini, Tomečak, Lešković, Mitrović, Ajayi, Kvržić, Zlomislić, Leovac, Bertoša, Vargić, Brezovec, Prskalo, Jugović, Kramarić i Sluga.

Na putu za Torshavn nije se našao Ivan Krstanović koji odrađuje jednu utakmicu kazne zbog isključenja na utakmici protiv Ferencvarosa, te Miral Samardžić koji je dobio poštedu pred nastavak prvenstva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...