Početna - IZDVOJENO - Bijeli krenuli u Budimpeštu
HNK Rijeka
arhiva

Bijeli krenuli u Budimpeštu

Nogometaši Rijeke u srijedu ujutro poletjeli su za Budimpeštu gdje ih u četvrtak od 20.30 sati na Ferenc Puškaš stadionu očekuje uzvratna utakmica 2. pretkola UEFA Europa lige. Odlično raspoloženje u momčadi pred uzvratnu utakmicu osjeća se na svakom koraku i sve misli su usredotočene prema dobrom rezultatu i plasmanu u iduću fazu natjecanja.

Uz momčad, stručni stožer i klupsko vodstvo put mađarske prijestolnice otputovalo je i nekoliko predstavnika radne zajednice te prijatelja kluba. Po dolasku u Budimpeštu bijeli će se smjestiti u hotel, dok ih večernji trening očekuje u 18.30 sati.

Trener Matjaž Kek na put u Budimpeštu poveo je igrače Vargića, Prskala, Budicina, Jahovića, Sharbinija, Jajala, Tomečaka, Leškovića, Borasa, Mitrovića, Ayajija, Samardžića, Zlomislića, Kvržića, Leovca, Bertoše, Brezovca, Kramarića, Jugovića i Krstanovića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...