Početna - IZDVOJENO - Bijelo dugme ponovit će koncert u Opatiji
bijelo-dugme-opatija

Bijelo dugme ponovit će koncert u Opatiji

Koncert Bijelog dugmeta koji se održao ovu nedjelju, prekinut je nakon nekih 45 minuta zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Opatiju i okolicu.

Portal Fiuman kontaktirao je tvrtku Kontakt plus koja je najavila kako će koncert biti ponovno održan u Opatiji, no nažalost u ovom trenutku nisu mogli reći i u kojem terminu.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem Vam se obraćamo povodom sinoćnjeg koncerta Bijelog dugmeta na Ljetnoj pozornici u Opatiji koji je, nažalost, prekinut uslijed olujnog nevremena (više sile). Iskreno nam je žao zbog nemogućnosti nastavka koncerta i uživanja u dobroj atmosferi i svima poznatim hitovima legendarne grupe Bijelo dugme, čiji su članovi i sami izjavili da u svojih približno 45 godina karijere nikada nisu doživjeli ovako olujno nevrijeme.

Goran Bregović i Bijelo dugme će se odužiti svojoj publici koja ih vjerno prati već desetljećima, no s obzirom na prethodno isplanirani raspored i obveze, u ovom trenutku ne možemo reći točan termin, ali o istom ćemo Vas svakako na vrijeme obavijestiti, te molimo sve posjetitelje da sačuvaju kupljene ulaznice.

Bez obzira na sve, kao ljudi moramo reći da smo sretni i zahvalni da nije bilo veće materijalne štete i ozlijeđenih osoba. Još jednom, iskreno nam je žao zbog sinoćnjeg nevremena, no to je jednostavno bila viša sila. Zahvaljujemo na razumijevanju”, stoji u priopćenju tvrtke Kontakt plus.

Ipak moramo se pitati s obzirom na najavu nevremena od velikog broja meteoroloških stranica, da li je organizacija mogla biti bolja, koncert unaprijed odgođen ili premješten u Gervaisa? Također u priopćenju nije najavljeno ni kad bi se koncert mogao održati…

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...