Početna - IZDVOJENO - Kruzer Silver Muse stiže u Rijeku
silver-muse

Kruzer Silver Muse stiže u Rijeku

Najnoviji kruzer kompanije Silversea, “Silver Muse” u sklopu svog putovanja od Venecije do Monte Carla, čija je početna cijena “tek” 10.250 američkih dolara za 12 dana, posjetit će i Rijeku, i to u četvrtak, 10. kolovoza.

Brod je dugačak 213, a širok 27 metara. Sve je podređeno luksuzu i uživanju u hotelu sa šest zvjezdica. Zato može smjestiti 596 putnika o kojima brine 411 članova posade. Ni previše, ni premalo, taman da bi se zadovoljili i najzahtjevniji klijenti, jer ovo nisu putovanja za svačiji džep.

Ovo je po prvi put da u Rijeku stiže kruzer koji je novogradnja, jer “Muse” plovi tek od travnja. Izgrađen je u brodogradilištu Fincantieri (Sestri Ponente, Italija). Klasificiran je kao mega jahta čija je izgradnja stajala 125 milijuna dolara. Njegova kompanija u Rijeku stiže po treći put. Prijašnjih godina Rijeka je ugostila “Silver Spirit i “Silver Cloud”.

Riječani ga neće moći vidjeti na putničkom, već na kontejnerskom terminalu na Brajdici. Trenutno prijavljeni gaz broda je 6.7 metara zbog čega neće moći pristati na Molo longu. Očekivani dolazak u četvrtak je u 8 sati, a odlazak u 18 sati, javlja stranica Brodovi u Rijeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...