Početna - GOSPODARSTVO - Bivša glasnogovornica policije dobila je godinu dana zatvora

Bivša glasnogovornica policije dobila je godinu dana zatvora

Bivša glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj proglašena je krivom za krivotvorenje svoje doplome na Općinskom sudu u Zagrebu. Osuđena je na godinu dana zatvora koji je zamijenjen radom za opće dobro, za jedan dan zatvora mora odraditi dva sata.

Oduzima joj se diploma Filozofskog fakulteta koja će se uništiti nakon pravomoćnosti. Sutkinja je rekla nadležnom Zavodu za zapošljavanje mora dostaviti radnu knjižicu gdje će joj poništiti stručnu spremu. Dužna je i platiti troškove suda.

U evidenciji ne postoji ni seminarski rad koji je trebala odraditi prije diplome. Na fakultetu nema ni njezinog dosjea a oni se trajno čuvaju. Broj diplome isti je kao na diplomi druge studentice.

Time je pokazala stupanj drskosti s obzirom na to da je diplomu iskoristila u MUP-u i napredovala unutar sustava. Sutkinja je smatrala da uvjetna kazna nije dovoljna ali s obzirom na to da je majka i nikada prije nije kažnjavana, kazna je zamijenjena radom za opće dobro.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Veliko finale Petrove va Pojanah

Veliko finale Petrove va Pojanah! Predstava Casabianca ispunila je gledalište do posljednjeg mjesta. Nakon izuzetnog uspjeha, ova topla i duhovita ...