Početna - IZDVOJENO - Božićna bajka u Tower centru Rijeka trajat će 49 dana
klizalište1
Foto: rijeka-klik

Božićna bajka u Tower centru Rijeka trajat će 49 dana

21. studenog počinje Božićna bajka u Tower Centru Rijeka. Ova manifestacija koja će zasigurno okupiti brojne posjetitelje bit će pravi zimski zabavni centar. Organizatori su Tower Centar Rijeka i Klik marketing, a manifestacija će trajati punih 49 dana, do 10. siječnja 2016. Božićna bajka bit će smještena na 4. katu (bivši Semeraro).

U ukupno 49 dana održavanja, posjetitelji će uz besplatni ulaz na manifestaciju, moći uživati u bajkovitom božićnom ozračju koje će ponuditi klizalište s posebno uređenom ledenom stazom, dječji zabavni park, Toy store, nogometnu zonu s elektronskim golom, veliko selo Djeda Božićnjaka, Slatki trg i božićnu sajamsku ulicu te mirisnu i ukusnu ugostiteljsku zonu. Osmišljen je programski i tematski prostor koji će privući ogroman broj posjetitelja te koje će svima ostati u pamćenju kao prava bajka. U zabavnom dječjem parku, sobi igračaka i velikom selu Djeda Božićnjaka skrivat će se sve ono što će najmlađe veseliti, a samim time i njihove roditelje. Klizalište na zatvorenom pak, idealna je prilika za sve one koji žele uživati u zimskim radostima, a pritom biti na suhom i toplom.

Rukotvorine, ukrasi, prigodni pokloni, najbolji prirodni proizvodi i još puno toga stanovat će u božićnoj sajamskoj ulici punih 49 dana. Čak i najizbirljiviji naći će nešto za sebe ili svoje bližnje u ponudi izlagača koji će po prigodnim cijenama nuditi baš ono što vam treba.
U programskom djelu Božićne bajke odvijat će se kreativne radionice za djecu u kojima će najmlađi tijekom trajanja manifestacije moći naučiti izraditi čizmice za Sv. Nikolu, kuglice za bor, vunene kapice, pahuljice, snjegoviće od papira, pinjate od bombona itd. Osim besplatnih radionica održavat će se nastupi dječjih zborova i gostovanje predstava. Za odrasle će svaku večer biti organiziran DJ program, a petkom i subotom live acoustic svirke. Za program otvorenja bit će zadužen klub sinkroniziranog klizanja – Pahuljice, sa svojim spektakularnim programom na ledu.

U prostoru Božićne bajke u svakom trenu biti će dostupni određeni besplatni sadržaji, dok će se posebne atrakcije poput klizališta i nogometne zone naplaćivati po popularnim cijenama. Također, biti će organizirane i posebne akcije za česte posjetitelje koji će ostvarivati besplatne pogodnosti korištenja atrakcija. U sklopu manifestacije, u suradnji s Udrugom Nada biti će organizirano besplatno zamatanje poklona od 14. prosinca, a u istom periodu svi zainteresirani moći će nabaviti božićna drvca. Božićna bajka u Toweru radit će svakog dana, osim Božića i Nove godine po radnom vremenu Tower Centra Rijeka.
Za potrebe manifestacije Božićna bajka u Toweru raspisan je i oglas za posao u kojem se tražio Djed Božićnjak. Oglas je objavila agencija za zapošljavanje Ima posla i zaključno s 2. studenim prikupljeno je 40tak prijava. Većina kandidata odlučila se snimiti video u kojem obrazlažu zašto bi upravo oni bili pravi kandidati, a bilo je i onih koji su poslali pismo. Oglas za zapošljavanje Djeda Božićnjaka izazvao je velik interes medija pa su o njemu proteklih tjedan dana izvještavale vodeće televizijske, radijske i novinske kuće u Republici Hrvatskoj. Cilj je bio pronaći nekoga tko neće samo “raditi” taj nesvakidašnji posao već nekoga tko će se doista tome veseliti te radost boravka, fotografiranja i druženja s djecom još umnažati, poručuju organizatori.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...