Početna - IZDVOJENO - Bradarić u Rijeci za 800.000 eura, tražio da ne nastupi protiv Hajduka!
web

Bradarić u Rijeci za 800.000 eura, tražio da ne nastupi protiv Hajduka!

Posljednjeg dana prijelaznog roka veznjak Hajduka Filip Bradarić dogovorio je sve detalje suradnje s Rijekom. kada je sve ‘utanačeno’ 23-godišnji Splićanin dodao je i jedan svoj uvjet.

Matjaž Kek iznimno cijeni Filipa Bradarića i trener Rijeke to je i dokazao učinivši od dojučerašnjeg hajdukovca najskuplje pojačanje na Kantridi ove zime. Prema navodima iz hrvatskih medija Bradarić iz Hajduk odlazi za odštetu od oko 800.000 eura (nešto više od šest milijuna kuna), a Rijeka će ga vezati ugovorom u trajanju od dvije i pol godine.

Pred njim je još samo liječnički pregled, a goal.com.hr prenosi i kako je Bradarić inzistirao da u prvom kolu u subotu na Kantridi ne nastupi za svoj novi klub protiv Hajduka. Filip je prošao Hajdukovu školu, a dvije sezone proveo je na posudbi u Primorcu iz Stobreča. Posljednjih sezonu i pol trener Tudor mu je ukazao prilike u 48 službenih utakmica na kojima je zabio tri gola.

Izvor: Rijekadanas.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...