Početna - IZDVOJENO - Britanac večeras čeka Aberdeen za 100 000 funti

Britanac večeras čeka Aberdeen za 100 000 funti

Večeras u 20.45 počinje vjerojatno najvažnija utakmica u životu jednog 27-godišnjeg Engleza. Naime, on čeka još samo pobjedu Aberdeena protiv slabašnog Patricka za ogromnih 100 000 funti na samo funtu uloga. Neimenovani Londončanin je u netom završenom vikendu već pogodio 14 parova i samo pobjeda kluba u kojem je svoje prve uspjehe ostvario veliki Sir Alex Ferguson dijeli ga od dobitka koji mu može promijeniti život.

Kako su u pitanju veliki novci, naravno da je mogućnost vrlo velika da je mladi Englez odigrao takozvanu “kontu”. Uplatio je određenu svotu na okladu da Patrick neće izgubiti pa da poštedi srce neizbježnih šokova. U svakom slučaju bolje vrabac u ruci nego golub na grani, barem bi ja tako postupio, jer ovdje “vrabac” u kućni budžet unosi oko 65 000 funti. Ukoliko je ipak odlučio ići na sve ili ništa, želimo mu svu sreću.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...