Početna - IZDVOJENO - Brojne promjene u Tower centru
tower
web

Brojne promjene u Tower centru

Britanski lanac dućana Marks&Spencer već je prije nekoliko mjeseci objavio da napušta tržište regije, pa, između ostalih, odlazi i iz Hrvatske, a u sklopu tog »povlačenja« do kraja siječnja zatvorit će i dućan u riječkom Tower centru. Potvrdio nam je to zamjenik direktora Tower centra Saša Brusić, koji ističe da Tower ima spremno rješenje za popunjavanje ovog prostora, štoviše, najavljuje Brusić, u iduća dva mjeseca doći će do značajnije promjene, i u lokaciji dućana, i u samom asortimanu, pri čemu će doći do proširenja nekih trgovina koje su već prisutne u Toweru, neki će se dućani preseliti, neki novi useliti, a u najavi su i novi zakupci. Najviše promjena očekuje se upravo na drugom katu centra. Naime, u prostor površine 700-tinjak četvornih metara, iz kojeg će dakle iseliti Marks&Spencer, uselit će talijanski brend Terranova, koji je već prisutan u Toweru, i to na istom, drugom katu, pri čemu će asortiman u novom prostoru dodatno proširiti.

Širi se i CCC

U prostor, pak, koji će Terranova napustiti, a da bi se dakle preselila koji blok dalje, uselit će španjolski modni brend Mango, koji također već posluje u Toweru, no na znatno manjoj lokaciji od ove nove, ukupna površine oko 700 kvadrata. Uskoro će se tako Mango u Toweru proširiti i površinom i asortimanom. Osim ženske odjeće, na novoj će lokaciji, saznajemo, ponuditi i dječji asortiman, piše Novi list.

– Na mjestu postojeće trgovine Terranova i Accessories, te nekadašnjeg Xnationa otvorit će se velika moderna trgovina Mango na gotovo 700 četvornih metara. Accessories se seli na obližnju lokaciju, dok će Terranova ući u veći prostor sadašnjeg Marks&Spencera koji kao brend napušta Balkan i zatvara trgovine u cijeloj Hrvatskoj. U sadašnji prostor Manga ući će još jedan poznati globalni retailer, no o tome zasad još ne možemo govoriti, kaže Brusić, koji najavljuje i druge novosti.

– Na trećem katu, pored Sport Visiona, otvara se veliko prodajno mjesto Baby Centera, velikog slovenskog retailera koji do sada u Rijeci nije imao prodajno mjesto, a sada otvara na 700 kvadratnih metara prodajnog prostora. Riječ o dijelu prostora u kojem je nekad bila Magma. U ponudi će imati sve za djecu, od odjeće i obuće, preko dječjih kolica i druge opreme, kao i veliki izbor igrački. Na četvrtom katu svoj prostor širi CCC, trgovac koji je zahvaljujući izvrsnim rezultatima odlučio preurediti i proširiti svoje prodajno mjesto u Toweru, kaže Brusić, koji dodaje da se, osim tih promjena, u idućoj godini planira i »lagani restyling Tower centra«.

Uređenje interijera

– Nakon deset godina smatramo da centar i posjetitelji zaslužuju osvježenje, pa planiramo u etapama urediti interijere centra, zamjeniti podne obloge, oplemeniti hodnike zelenilom kako bismo osuvremenili prostore centra i učinili ga ljepšim i usklađenim s novim svjetskim trendovima uređenja shopping centara, ističe Brusić. Cijeli ovaj »face lifting«, kaže Brusić, povezan je naravno s desetim rođendanom Tower centra u 2016. Brusić je potvrdio da će 2015. ostati u dobrom sjećanju budući da se promet znatno povećao u odnosu na krizne godine. Osjeća se povećanje kupovne moći građana, zaključuje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...