Početna - IZDVOJENO - Čarolija se bliži kraju – održana posljednja kazališna predstava i koncert uz opatijsko klizalište
vitez
foto: Grad Opatija

Čarolija se bliži kraju – održana posljednja kazališna predstava i koncert uz opatijsko klizalište

Osamdesetak malih i velikih ljubitelja kazališne umjetnosti inatilo se temperaturnim minusima koji ovih dana vladaju Opatijom i došlo pogledati kazališnu predstavu na Ljetnoj pozornici. Nakon “Bima & Boma” i “Tri praščića”, iz pulskog Teatra Naranča gostovao je i “Vitez željeznog srca”. On je svojom naivnom hrabrošću na tridesetak minuta odveo publiku u bezbrižno doba kada su ljubav i romantika pokretali svijet. Zaštitni znak Teatra Naranča, šaljive scene i zabavni songovi, pokretač su radnje ove zabavne bajke i ono što je u više navrata od srca nasmijalo  najmlađe posjetitelje, priopćeno je iz Festivala Opatija.

Veliki entuzijazam pokazala je svojim nastupom u večernjim satima u subotu i mlada zagrebačka nada Lucija Ćustić, koja je, unatoč sve dubljem minusu na termometru, održala 60-minutni koncert. Sve popularnija kantautorica, poznatija pod umjetničkim imenom Luce, jednako oduševljava obradama hitova hrvatskih diva (“O jednoj mladosti” Josipe Lisac), i autorskim pjesmama (“Možda mi”, “Sama ostajem”, “Nakon dana tog”, “Dogodila se dosada”,…). Specifična boja glasa, moćan i melankoličan ton s primjesama bluesa i soula i pjesme ljubavne tematike, ono su što oblikuje njezin već prepoznatljivi umjetnički identitet.

S Antonelom Dokom, Božidarkom-Matijom Čerina i Luce, možemo reći da smo na “Ledenoj čaroliji” uistinu imali probrano društvo mladih ženskih vokala, poručuju iz Festivala Opatija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...