Početna - IZDVOJENO - Cjelodnevno radno vrijeme Ogranka Trsat Gradske knjižnice Rijeka uz sjećanje na zabave u Omladinskom klubu Dva boda
radno

Cjelodnevno radno vrijeme Ogranka Trsat Gradske knjižnice Rijeka uz sjećanje na zabave u Omladinskom klubu Dva boda

Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka, u travnju otvoreni knjižnični ogranak na istočnoj strani grada, od utorka 18. 10. više neće raditi smjenski već se pridružuje redovnom radu ostalih odjela i ogranaka Knjižnice čime će dodatno porasti razina kvalitete usluge u tom dijelu Rijeke.

Novo redovno radno vrijeme Ogranka Trsat bit će:

Ponedjeljak, utorak, srijeda, petak 8.00 – 19.30

Četvrtak 10.30 – 19.30

Subota 8.00 – 13.00

Početak cjelodnevnog rada bit će obilježen večer prije – u ponedjeljak 17. 10. u 18 sati posebnim programom u Ogranku Trsat kojim će se oživjeti sjećanja na Omladinski klub Dva boda koji je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina djelovao u istom prostoru. Na događanju će biti izložene fotografije prikupljene javnom akcijom potrage za zabilježenim  sjećanjima iz Dva boda, održani razgovori s upečatljivim akterima scene i života Omladinskog kluba Dva boda (Bojan Mušćet, Velid Đekić…), a sve će biti naravno začinjeno i zabavnom disko glazbom koja je bila prepoznatljivo obilježje kluba.  Prikupljene materijale i dio atmosfere kluba može se pronaći na Facebook stranici Omladinski klub Dva boda.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...