Početna - IZDVOJENO - Crvena jabuka u Opatiji
crvena jabuka
web

Crvena jabuka u Opatiji

“Tamo gdje ljubav počinje” naziv je turneje kojom Crvena jabuka obilježava 30 godina djelovanja na sceni. Sve je započelo u ožujku velikim koncertom u Karlovcu, nakon kojeg su slijedili Osijek, koncert u zagrebačkoj Ciboni, te Varaždin.

Ovog ljeta, red je došao na “Staru damu” i “Biser Jadrana” – riječ je naravno oOpatiji, koja će na svojoj čuvenoj Ljetnoj pozornici, 22.08.2015., ugostiti ove glazbene zvijezde.

Topla ljetna večer u kolovozu biti će rezervirana za glazbeno – scenski spektakl i bezvremenske hitove benda koji već tri desetljeća razgaljuje srca publike. Na Ljetnoj pozornici, 22.08.2015., očekuju se brojni obožavatelji iz Hrvatske, ali svoj dolazak su već sada najavili i obožavatelji iz Slovenije, Italije, Austrije, te gosti koji su svoj ljetni odmor odlučili provesti na Kvarneru. Ne možemo zamisliti bolju zvučnu kulisu pod zvjezdanim ljetnim nebom od nostalgične Crvene jabuke i njihovih pjesama za zagrljaje, glasno pjevanje, veselje i suze.

Karte za koncert nalaze se u prodaji, a mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Sustav Eventim, mojekarte.hr, Festival Opatija, kiosci Tiska, Dallas records, CD shop Dandy (Robna kuća RI, Rijeka).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...