Početna - IZDVOJENO - Rijeka se vratila na Kantridu
rijeka kantrida
web

Rijeka se vratila na Kantridu

Nogometaši Rijeke vratili su na Kvarner. U subotu ujutro su trenirali na Kantridi. Nakon treninga porazgovarali smo s povratnikom u riječki dres Damirom Zlomislićem, koji je bio na posudbi u rumunjskom Brašovu.

–              Imali smo rekuperacijski trening. Nakon tri dana teškog rada i dobrih treninga danas smo se malo opustili. Sad imamo dan odmora, a od ponedjeljka slijedi novi ciklus s pojačanim tempom.

Za razliku od nekih, ‘Zloma’ je u Gorskom Kotaru za Rijeku odradio već treće pripreme.

–              Fužine kao i uvijek. Dočekaju nas savršeno. Sve je na visokom nivou…od hrane, travnjaka, planinskog zraka…Uživamo! 

Rumunjska epizoda je bila pun pogodak – tvrdi Zlomislić.

–              Odlično mi je došlo odigrati polusezonu u Rumunjskoj. Dosta sam igrao tako da sam odlično napredovao – posebno na fizičkom planu. Sad se osjećam odlično…nadam se da će to i potrajat.

Proteklu sezonu je pratio sa zanimanjem.

–              Sve sam gledao…ekipa je igrala dobro…brzo i okomito. Ali nakon ovih priprema i nekoliko utakmica mislim da ćemo igrat još bolje  i da ćemo stvorit jednu stvarno odličnu momčad. Uz malo sreće mislim da će biti jako puno uspjeha i na rezultatskom planu – zaključuje vrijedni veznjak Rijeke.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...