Početna - IZDVOJENO - Dan hrvatskih knjižnica
knjige1
web

Dan hrvatskih knjižnica

Danas, 11. studenog obilježava se Dan hrvatskih knjižnica, te će, povodom Dana knjižnica, pod motom “da knjiga bude dostupna svima”, produženje članarine u riječkoj Gradskoj knjižnici biti umanjeno za 50 posto. Iako je i do sada cijena članarine za godinu dana iznosila simboličnih 50 kuna, ona će na današnji dan biti umanjena za pola te će iznositi 25 kuna.

Osim Gradske knjižnice Rijeka, i Sveučilišna biblioteka također poziva svoje članove, ali i one koji to nisu, da dođu u knjižnicu i pogledaju je “iza vrata”, tj. djelatnici knjižnice provest će posjetitelje kroz prostorije koje inače nisu dostupne korisnicima knjižnice.

Osim toga, danas počinje i nova usluga Sveučilišne knjižnice kojom svi učlanjeni u središnju knjižnicu u Dolcu, a studiraju u Kampusu, mogu u tamošnjoj podružnici Sveučilišne knjižnice naručiti i vratiti knjigu iz Dolca.

Isto tako, od ponedjeljka do petka, svi korisnici mogu vratiti knjige putem knjigomata i to bez naplate zakasnine (ukoliko kasnite s vraćanjem knjiga), a maturanti se mogu upisati u biblioteku s 50 posto popusta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...