Početna - IZDVOJENO - Dan kulture Matulji
Dan kulture matulji 2013

Dan kulture Matulji

Sutra 15.09. Općina Matulji priprema bogat kulturni program koji bi se trebao održati u okviru Dana kulture kada će sve kulturne udruge Općine Matulji predstaviti publici svoj godišnji rad.

Prilika je to i svim zaljubljenicima u kulturu da izaberu nešto za sebe i da se aktivno uključe u neku od udruga. Cijeli program započet će u 17 sati likovnim otvorenim radionicama kada će svi posjetitelji imati prilike pogledati ali i isprobati oslikavanje keramike te nešto naučiti na prezentaciji vrlo zanimljive Raku tehnike u kojoj se užareni predmeti vade iz peći.

Dani kulture završavaju s koncertom klapa i zborova koji je na rasporedu u 20 sati. U programu sudjelovati će sve klape i zborovi Općine Matulji – KUD Učka Matulji, Folklorna grupa Žejane, Zvonejski kanturi, Klapa Skalin, Ženska klapa Rožice Šapjane te Zbor Štorija Rukavac. Svi programi održat će se ispred Općine Matulji a u slučaju lošeg vremena alternativan smještaj pronađen je u Crkvi Krista Kralja i Kulturnom domu Hangar.

Dan kulture Matulji

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...