Početna - IZDVOJENO - Ornitološki kamp Učka 2013.
Ptica

Ornitološki kamp Učka 2013.

Svi oni koji vole ptice, a sigurni smo da takvih ima jako puno, napose djece, pozvani su da posjete ili se pridruže ornitološkom kampu Učka 2013.

Naime, u suradnji s Javnom ustanovom park prirode Učka, već devet godina u nizu održava se ornitološki kamp na Učki i veliki broj volontera pridružio se ovome kampu o čemu najbolje svjedoči činjenica da se veliki broj volontera iz Velike Britanije, koji su bili prošle godine, ponovno vratio i ove godine, a sve zbog ljubavi prema pticama i zbog ljepote boravka u prekrasnoj prirodi koji nam nudi Učka.

Ornitološki kamp, kao i svake godine do sada, pa tako i ove godine, ukupno traje pedeset dana, svaki vikend do 05. i 06. listopada. Stoga još nije kasno da se pridružite kampu.

Svi zainteresirani imat će priliku provesti vrijeme u prirodi, uz učenje o pticama, njihovim staništima, no ujedno će imati priliku i volontirati te pomoći u radu s pticama. Opet naglašavamo, pridružiti se možete uvijek, i zbog toga ne oklijevate, jer još nije kasno. Jedini zahtjev koji imaju organizatori jest da poštujete druge i pravila ponašanja u kampu, no prije svega, poštujte pravila ponašanja u radu s divljim životinjama.

Ukoliko se želite pridružiti na više dana ili niste osoba od razgovora telefonom, ispunite obrazac.

Udruga BIOMUdruga BIOM

Kontakt:

Vedran Lucić
vedran.lucic@biom.hr
095 9059948

Ivan Budinski
ivan.budinski@biom.hr
095 8147787

Dobrodošli!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...