Početna - IZDVOJENO - Danas akcija prikupljanja zimske odjeće za beskućnike u Rijeci
Rijeka-view-2

Danas akcija prikupljanja zimske odjeće za beskućnike u Rijeci

Kroz nekoliko proteklih dana u medijima je odjeknula vijest  o jednoj maloj i pohvalnoj humanitarnoj akciji iz inozemstva u kojoj se prikuplja zimska odjeća za beskućnike ili onima kojima je ona prijeko potrebna, a zbog svoje teške financijske situacije ne mogu si je priuštiti.

S obzirom na izuzetne hladnoće posljednjih desetak dana i u našim krajevima, mnogi su izrazili svoju želju da se slična akcija pokrene također u Rijeci te će se ona i održati ove srijede, 11. siječnja.

“Dragi ljudi dobre volje koji se želite priključiti akciji doniranja kaputa i toplih jakni za beskućnike i siromašne sugrađane možete to učiniti u srijedu od 17 do 19 sati u prostorima Socijalne samoposluge na adresi Brajda 7 u Rijeci. Dobrodošli su i ostali odjevni predmeti za muškarce kao što su traperice, cipele, donje rublje… Sve to bit će podijeljeno potrebitima. Na broj mobitela 097 636 3946 može se dogovoriti i za neki drugi termin. Trenutak je da djelujemo i ne čekamo jer je svaka pomoć u ovim hladnim danima potrebna i dobrodošla, poručuje Ljiljana Pavlović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...