Početna - IZDVOJENO - Danas otvorenje Kastav Blues Fesivala uz Elizabeth Lee’s Cozmic Mojo
ElizabethLees
web

Danas otvorenje Kastav Blues Fesivala uz Elizabeth Lee’s Cozmic Mojo

Večeras u konobi „More“ u Kostreni održati će se prva večer Kastav Blues Festivala. Program počinje u 21:00 sati, a nastupaju Elizabeth Lee’s Cozmic Mojo iz SAD-a, te Alba i Leo iz Lovrana.

Rock band s dubokim korijenima u bluesu, Elizabeth Lee’s Cosmic Mojo, redovito nastupa u SAD-u i Europi nerijetko dijeleći pozornicu s imenima kao što su Jeff Beck, Patti Smith, Eric Sardenas, Nine Below Zero, Rick Veto, Poppa Chubby itd.

Pjevačica i voditeljica banda Teksašanka Elizabeth Lee plijeni pažnju svojom energijom i vokalom. Elizabeth Lee’s Cosmic Mojo izvode glazbu na tragu velikana kao što su Stevie Ray Vaughan, Sheryl Crow, Janis Joplin, Radiohead i Bonnie Raitt.

Alba Nacinovich je diplomirana jazz-pjevačica, a studirala je u Trstu i na konzervatoriju u Portu. U više je navrata nagrađivana kao kompozitorica, aranžerka i izvođačica u domeni jazz, zabavne, elektroničke i filmske glazbe, a nastupala je po čitavoj Europi. Predaje moderno i jazz pjevanje u nekoliko glazbenih škola u Italiji te radi kao glazbena urednica na Radio Rijeci.

Leo Škec je gitarist s velikim iskustvom u različitim glazbenim žanrovima i formatima, od dua do big banda. Nastupao je s najvećim imenima hrvatske zabavne i jazz glazbe poput Gibonnija, Olivera Dragojevića i Elvisa Stanića. Autorskim instrumentalnim jazz projektom Salty Tails nastupio je na vodećim festivalima jazza u regiji.

Ulaz je slobodan!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...