Početna - IZDVOJENO - Danas počinje Kuzmova, Veli Brgud
Kuzmova Veli Brgud
arhiva

Danas počinje Kuzmova, Veli Brgud

Danas počinje Kuzmova, tradicionalna fešta koja će ovaj vikend svim ljubiteljima kapuza, pučkih običaja priuštiti dobru zabavu.

Danas od 10:00 sati nudi se marenda, fažol i roštilj. Od 21:00 sat kreće dobra zabava uz Lungomare band i ledeni žestica party

Subotnje jutro je predviđeno za biciklijadu koja počinje u 9:30, a slijede motori, odnosno Tomosfest i to jubilarni 5 po redu, a početak je u 14:30 sati. U 15:00 sati počinje natjecanje u kuhanju gulaša, a od 20:00 sati nastavlja se fešta uz Pumpa Band i ledeni žestica party, tijekom kojeg će biti proglašeni pobjednici natjecanja održanih tijekom dana.

Zadnji dan ovogodišnje Kuzmove, nedjelja, započinje procesijom i molitvom u ”Crikvenin dolci”, a u 11:00 sati održava se koncelebrirana sveta misa. Brgujski kapuz i kobasice mogu se probati od 12:00 sati dok od 13:00 sati kreće nastup klape. ”Brgud po starinski”, etno prikaz sela može se posjetiti od 15:00 do 18:00 sati. Večernji dio programa je uz  Cukar & Caffe band.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dujmić odgovorio na Kiriginove navode o minusima

Izgleda da je “fer gradonačelnik” još uvijek u izborima i nastavlja iznositi neistine na moj račun, sada izjavljujući da je ...