Početna - IZDVOJENO - Danas počinju upisi u aktivnosti Društva Naša djeca u Opatiji
društvo naša djeca
arhiva

Danas počinju upisi u aktivnosti Društva Naša djeca u Opatiji

Kao i svake školske godine tako i ove godine Društvo „Naša djeca“ iz Opatije započinje upise u razne aktivnosti, upisi traju od danas, ponedjeljak 08.rujna pa do 20.rujna u vremenu od 9-12 i 17-19 sati na Punta kolovi u prostorijama Društva „Naša djeca“.

Sve ponuđene aktivnosti su prilagođene uzrastima i interesima kako djece tako i roditelja, a osim što su jako zabavne potiču i razvijanje socijalnih vještina. Programi počinju 15.rujna ali upisi su mogući cijele godine.

Aktivnosti koje se nude su raznovrsne, a među njima možete pronaći slijedeće: stvaralački i kreativni program u DND Opatija i Happy time centru za djecu do 15 godina kao što su likovno-kreativna radionica ”Grad”, ”Soba za 5” – mali dizajneri, individualne pripreme za srednje škole koje traže provjere likovnog senzibiliteta, pričaonica za djecu predškolske dobi, druženje djece i roditelja ”Rastimo zajedno” te radionica ”Lampica” za darovitu djecu; zatim socijalno-savjetodavni programi koji uključuju logopedski kabinet, savjetovalište za djecu i roditelje ”Prijatelj”, radionicu/igraonicu ”Kolibrići” za djecu s teškoćama u razvoju, individualne tretmane u senzornoj sobi te pomoć u učenju; te programe dječje participacije poput dječjih foruma, Dječjeg gradskog vijeća te Dječjeg tima DND-a, a nude se i cjelodnevno i poludnevno čuvanje djece te proslave rođendana.

Na sve radionice su svi dobrodošli da prvi put dođu i pogledaju šta ih zanima. Više informacioja o svim programima možete saznati na web stranicama www.dnd-opatija.hr, a za individualne tretmane i informacije nazovite 051/272-443. Svi programi su verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...