Početna - IZDVOJENO - Danas predavanje o isplativoj poslovnoj ideji, Opatija
Bijeli-Svijet

Danas predavanje o isplativoj poslovnoj ideji, Opatija

Danas u 17:45 sati održava se u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković zanimljivo predavanje o – PRAONICI RUBLJA!

Predavanje će se održati u sklopu sajma Relax Adria u Opatiji koji se odnosi na poslovne koncepte s velikim tržišnim potencijalom i malim početnim ulaganjima.

Promjena načina života koju prate nedostatak vremena, manjak prostora u stanovima, visoka cijena električne energije i ostala ograničenja, otvorili su vrata novoj poslovnoj prilici koja je postala trend u domaćem poduzetništvu. Riječ o praonici rublja, jednostavnoj investiciji koja ne zahtjeva posebna tehnička znanja. Priprema prostora za praonicu je jednostavna, a usluga pranja rublja je potrebna svima, posebice u turističkim destinacijama. Tako usluge pranja, sušenja i glačanja rublja koriste vlasnici apartmana, hosteli, marine, manji hoteli, restorani, ali i turisti, studenti te domaćinstva za pranje većih komada odjeće koji ne stanu u kućanske perilice.

Sudionici predavanja saznat će kako od ideje razviti profitabilan biznis, praonici rublja. Također, dobit će sve potrebne savjete za otvaranje praonice rublja – od poslovnog plana, informacija o tehničkim uvjetima, pomoći oko marketinških i prodajnih aktivnosti pa sve do financijske prognoze. «Uz početno ulaganje od oko 20.000 eura možete pokrenuti uspješan posao, a povrat investicije moguće je ostvariti već nakon 12 mjeseci», kaže Mario Martinek, organizator predavanja i direktor tvrtke Bijeli svijet.

Ulaz na predavanje je besplatan, uz ograničen broj sudionika, stoga se pozivaju svi da svoje sudjelovanje potvrde na vrijeme putem e-mail adreseinfo@bijelisvijet.hr ili na tel 01/309 1870.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...