Početna - IZDVOJENO - Danas  predstava „Sami u kući“
web

Danas  predstava „Sami u kući“

Danas  u 17:00 sati održava se lutkarska predstava Staše Zurovac  „Sami u kući“.

Troje djece, Damir, Mario i Petra, ostali su sami u kući, a kako roditelja u blizini nema, kaos se sprema. Vesela trojka odvest će vas u svijet cirkusa, gusara, morskih sirena i čarobnih napitaka čiji su recepti spremljeni u najdublje ladice svijeta. No, uz sve slobode koje su im dane odlaskom odraslih i čine ih nedodirljivima, vrebaju i opasnosti. Kako se obraniti od čudovišta i čudaka koji čekaju ispod kreveta ili iza ugla? Dok si rekao keks, sve je riješeno. Zajedništvo je nepobjedivo!

Kazalište Tvornica lutaka nezavisno je kazalište za djecu koje djeluje pod istim nazivom još od 2005. godine kao udruga, a od 2008. godine upisano je u Registar umjetničkih organizacija Ministarstva kulture Republike Hrvatske te u Očevidnik kazališta. Članica je Mreže nezavisnih kazališta, UNIMA-e te ASSITEJ-a. Tvornicu lutaka već godinama uspješno vode njezin ravnatelj Mario Kovač i umjetnička voditeljica Petra Radin.

Kazalište djeluje u području umjetničkog stvaralaštva izvođenjem kazališnih predstava, glazbeno-scenskih djela i performansa te održavanjem umjetničkih radionica i razvijanja programa međunarodne suradnje i povezivanja s domaćim umjetničkim organizacijama. Do sada je, u suradnji s uglednim redateljima, scenaristima i ostalim umjetnicima, a u izvedbi izvrsnih mladih glumaca, produciralo osamnaest profesionalnih dječjih predstava te trideset produkcija kao rezultat dramskih radionica. Nastupa u vrtićima, školama, na raznim manifestacijama te na festivalima diljem Hrvatske i inozemstva, gdje je osvajalo i nagrade. Održava redovite matineje subotom na Sceni Grič u Zagrebu.

Cijena ulaznice za dijete u pratnji 1 odrasle osobe: 20,00 kn
Cijena ulaznice za dijete u pratnji 2 odrasle osobe: 40,00 kn
Organizirani dolazak školskih i vrtićkih grupa: ulaz je slobodan

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...