Početna - IZDVOJENO - Radni sastanak: Unaprjeđenje stanja komunalnog izgleda i funkcioniranja lučkog prostora
web

Radni sastanak: Unaprjeđenje stanja komunalnog izgleda i funkcioniranja lučkog prostora

U opatijskoj luci u petak je održan radni sastanak kojem su uz gradonačelnika Opatije Ivu Dujmića nazočili i korisnici lučkog prostora upravljanog od strane Lučke uprave Opatija-Lovran-Mošćenička Draga.

Tema ovog sastanka bila je unaprjeđenje stanja na ovom dijelu pomorskog dobra, te utvrđivanje i bolje reguliranje komunalnih obveza na prostoru opatijske luke.

Budući da su u tijeku i radovi na preuređenju ugostiteljskog prostora u zgradi na mulu  ( ex klub Capitano) na sastanku se  posebno vodilo računa o detaljima poput komunalnog uređenja prostora i tehničkih pitanja koncesionara.

Gradonačelnik Dujmić, koji se aktivno uključio kako bi se ubrzalo postizanje dogovora oko komunalnog uređenja ubuduće i dogovorio način funkcioniranja servisnih služba, naglasio je važnost međusobne suradnje te zajedničkog rada kako bi Opatiju što bolje i kvalitetnije pripremili za nadolazeću turističku sezonu.

Na radnom sastanku bili su nazočni uz gradonačelnika i predstavnici ŽLU, Lučke kapetanije, tvrtki Parkovi i Komunalac i koncesionar ugostiteljskog prostora.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...