Početna - IZDVOJENO - Vikend škola poduzetništva 2015.
web

Vikend škola poduzetništva 2015.

Ovogodišnja vikend-škola poduzetništva koja je dio aktivnosti Programa K.E.Š. (Kreativno-edukativne škole za mlade poduzetnike), održat će se od 8. do 10. svibnja 2015. godine u dječjem odmaralištu Dvorac Stara Sušica, na temu “KESH UP – strategija i promocija nove računalne igre”.

„KESH UP” je računalna igra koja na zabavan i edukativan način vodi igrača kroz odluke koje treba donijeti prilikom plasiranja proizvoda/usluge na tržištu. Polaznici vikend-škole imat će priliku prvi vidjeti kako igra izgleda te aktivno  sudjelovati u unaprjeđenju same igre prije njenog stavljanja na tržište. Zadaća će im biti osmisliti strategiju promocije igre i napraviti vlastite video-reklamne spotove. Pri tome će im pomoći Niko Crnčević produkt dizajner, voditeljica K.E.Š. programa Vlasta Linić te voditeljice redovnih radionica K.E.Š programa Bojana Ćoso i Vanja Pletikosa.

U slobodno vrijeme bit će organizirane zanimljive igre, poput BallonKEŠ-a, zatim potraga za skrivenim blagom i ostalo.

U vikend-školi poduzetništva potiče se kreativno-produktivno i poduzetničko promišljanje mladih. Cilj je educirati polaznike o temeljnim poduzetničkim pojmovima kao što je nastanak proizvoda, tehnike generiranja ideje, istraživanje tržišta, ciljna skupina, promocija i prodaja proizvoda. Kroz zanimljive timske igre u prekrasnom okruženju dvorca Stara Sušica, mladima se približava svijet poduzetništva. Za vikend-školu se mogu prijaviti svi učenici šestih i sedmih razreda osnovnih škola, neovisno da li su polaznici redovnih radionica K.E.Š. programa.

Cijena vikend-škole poduzetništva po polazniku iznosi 286,80 kune. (Puna cijena iznosi 406,80 kune, ali Grad Rijeka subvencionira troškove po polazniku sa 120,00 kuna). Prijave sudionika vrše se u Domu mladih Rijeka, a rok za prijavu je 30. travnja 2015. godine. Polaznici mogu podnijeti prijave putem svojih Informatora K.E.Š. programa u školama ili izravno u Dom mladih. Za sve ostale informacije zainteresirani učenici mogu kontaktirati putem e-maila: iva@dom-mladih.hr ili tel. 051/512-715, stručnu suradnicu za programe, Ivu Marčelju.

Informacije o K.E.Š programu mogu se pronaći na web stranici www.kes.com.hr, facebook profilu programa, a prijavnice za sudjelovanje na vikend-školi poduzetništva 2015. mogu se pronaći na web stranicama Doma mladih Rijeka www.dom-mladih.hr.

Vikend-škola poduzetništva je idealan način kako provesti aktivan, poučan i zabavan vikend uz druženje u prirodi.

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...