Početna - IZDVOJENO - Danas se u Rijeci obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju
palčići
web

Danas se u Rijeci obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju

Petu godinu za redom Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju.

13 gradova se odazvalo  inicijativi Kluba da pojedine građevine  osvjetle u ljubičastu boju, koja je službena boja ovog velikog dana. Tako će u čast  najmanjih i najhrabrijih heroja, danas od 16:00 sati zasvijetliti ljubičasto  Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Rijeka, Pula, Koprivnica, Korčula, Đurđevac, Hvar, Osijek, Čakovec… U Rijeci će u ljubičasto biti obasjana  Trsatska gradina i dizalice na riječkom lukobranu.

Pod sloganom : “nosi ljubičasto, svijetli ljubičasto i podigni palac za palčiće ” pozivaju se  svi roditelje Palčića da se sa svojim Palčićima okupe na Trsatskoj gradini danas u 17:00 sati. Pozivaju se i  svi građani da obuku nešto ljubičasto i pridruže se Palčićima na navedenim lokacijama kako bi im pružili podršku i pokazali da su Palčići ponos njihova grada, te napravili zajedničku fotografiju koja će s ponosom biti poslana u Europu i svijet pokazujući na koji je način  Hrvatska obilježila ovaj veliki dan  najmanjih i najhrabrijih heroja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...