Početna - IZDVOJENO - Danas se u Rijeci obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju
palčići
web

Danas se u Rijeci obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju

Petu godinu za redom Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju.

13 gradova se odazvalo  inicijativi Kluba da pojedine građevine  osvjetle u ljubičastu boju, koja je službena boja ovog velikog dana. Tako će u čast  najmanjih i najhrabrijih heroja, danas od 16:00 sati zasvijetliti ljubičasto  Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Rijeka, Pula, Koprivnica, Korčula, Đurđevac, Hvar, Osijek, Čakovec… U Rijeci će u ljubičasto biti obasjana  Trsatska gradina i dizalice na riječkom lukobranu.

Pod sloganom : “nosi ljubičasto, svijetli ljubičasto i podigni palac za palčiće ” pozivaju se  svi roditelje Palčića da se sa svojim Palčićima okupe na Trsatskoj gradini danas u 17:00 sati. Pozivaju se i  svi građani da obuku nešto ljubičasto i pridruže se Palčićima na navedenim lokacijama kako bi im pružili podršku i pokazali da su Palčići ponos njihova grada, te napravili zajedničku fotografiju koja će s ponosom biti poslana u Europu i svijet pokazujući na koji je način  Hrvatska obilježila ovaj veliki dan  najmanjih i najhrabrijih heroja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...