Početna - IZDVOJENO - Tower Centar Rijeka slavi osmi rođendan
tower
web

Tower Centar Rijeka slavi osmi rođendan

U subotu 22. studenog Tower Centar Rijeka (TCR)  slavi svoj 8. rođendan. Kao i prošlih godina  i ovogodišnje rođendansko slavlje bit će obilježeno popustima i odličnim programom.

Glavne zvijezde ovogodišnje rođendanske večeri bit će grupa Magazin koja će prirediti tulum za pamćenje, a zahvaljujući bogatom glazbenom repertoaru, na kojem će se naći najpoznatiji hitovi Magazina iz njihovog opusa koji traje već  punih 35 godina, posjetitelji će u 90 minuta nastupa  moći uživo i besplatno čuti pjesme koje vole i koje se slušaju generacijama. Koncert grupe Magazin održat će se od 20:15sati  na 5. katu TCR-a.

Uz  očekivanu veliku rođendansku tortu, bezalkoholne koktele i kolačiće, TCR će biti prepun čarolije, trikova i zabave namijenjene prije svega za djecu i roditelje. Tako će kroz dan Towerom  prošetati mađioničar, štulaš, žongler, kao i Dobra Vila koja će biti zadužena za face painting, a svoje umijeće pjevanja okupljenima će prezentirati dječji zbor Tratinčice.

Poznati iluzionist  Luka Vidović na 4. katu TCR-a s početkom u 19:00 posjetitelje će uvesti u svijet čarolije, a svi zainteresirani će moći i sudjelovati u izvedbama najneobičnijih trikova. Riječ o duhovitoj predstavi koju je Luka Vidović izveo preko 500 puta u zadnje 3 godine te je  sigurno da će kupci Tower Centra Rijeka ostati začarano oduševljeni.

Voditelj rođendanskog programa TCR-a i pokretač  veselog raspoloženja bit će Davor Jurkotić. a Tower Centar Rijeka poziva sve dobre volje da budu dio rođendanskog slavlja u subotu 22.11.2014. od 11:00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...