Početna - IZDVOJENO - Danas sportski susreti Mjesnih odbora Grada Rijeke
sveti vid

Danas sportski susreti Mjesnih odbora Grada Rijeke

U nedjelju, 31. svibnja 2015. godine, od 9 do 21 sat, na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao “Dani svetog Vida”.

Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Oko 250 natjecatelja raspoređeno u ekipe 27 mjesnih odbora Grada Rijeke i ekipu Direkcije za mjesnu samoupravu, odmjerit će snagu, spretnost, umijeće i znanje u tri discipline.

U briškuli i trešeti snage će odmjeriti predstavnici 24 ekipe, a u boćanju će se okušati predstavnici 23 mjesna odbora. U potezanju konopa natjecat će se  predstavnici ekipa četiri mjesna odbora.

U sklopu ovih igara, od petka, 29. svibnja do nedjelje 31. svibnja održava se i 5. malonogometni kup Delta na otvorenom igralištu Delta (igralište na Brajdici uz prometnicu D 404). U malonogometnom kupu Delta sudjeluju predstavnici 14 mjesnih odbora i Grada Rijeke.

Suorganizatori malonogometnom kupa su Direkcija za mjesnu samoupravu Grada Rijek te Mjesni odbori Centar Sušak, Luka i Školjić.

Ove su manifestacije uvod u bogat program obilježavanja Dana sv. Vida,  koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...