Početna - IZDVOJENO - Danas ‘Tribute to Swing’ uz JacquesaHoudeka, Ivanu Kindl, Davora Pekotu i Live Jazz Band
jacques

Danas ‘Tribute to Swing’ uz JacquesaHoudeka, Ivanu Kindl, Davora Pekotu i Live Jazz Band

Koncert koji je trebao biti održan jučer zbog lošeg vremena održava se danas na Terasi hotela Milenij u 21:00 sat. Sve postojeće rezervacije stolova vrijede i u novom terminu.

Peti gala koncert ‘Tribute to Swing’ već tradicionalno se izvodi na terasi hotela Milenij, a JacquesuHoudeku pridružuju se izvrsni Ivana Kindl i Davor Pekota uz pratnju Live Jazz Banda sastavljenog od renomiranih glazbenika – VojkanJocić (klarinet i saksofon), Vedran Ružić (kontrabas/bas gitara), Zvjezdan Ružić (klavijature), Borna Šercar (bubnjevi), Elvis Penava (gitara).

Solisti-gosti Ivana Kindl i Davor Pekota jako su dobro poznati na hrvatskoj glazbenoj sceni. Vokalni senzibilitet Ivane Kindl i njen glazbeni izričaj kritičari naveliko hvale, a za svoj rad nekoliko puta nagrađena je Porinom. Davor Pekota godinama je bio frontmen poznate zadarske grupe ‘Forum’, a izvrsno interpretira swing i jazz klasike i suvereno vlada scenom izvrsnim poznavanjem ‘materije’ i toplinom glasa.

Glazbeni program sastoji se od najvećih hitova swinga svih vremena MyWay, New York New York, Put YourHead On MyShoulder, StrangersInTheNight,…

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...