Početna - IZDVOJENO - Dani općine Moščenićka Draga
Mošćenička Draga

Dani općine Moščenićka Draga

Trodnevna fešta donosi zanimljiv program koji kombinira kulturu, umjetnost, sport i dodjelu nagrada za najbolji balkon i okućnicu Općine. Program počinje u petak 17.7. tradicionalnom nogometnom utakmicom u 18 sati, a zatvaranje festivala obilježit će koncert Klape Intrade u nedjelju 19.7. uz veliku vatrometnu eksploziju.

Svoju feštu ‘Marininu’ ovog će vikenda proslaviti Mošćenička Draga, a slavlje će započeti u petak, 17. srpnja kada će se održati tradicionalna utakmica između starih i mladih nogometaša NK Drage, glazbeni program uz trio „Swing“, predstava „More i mornari“ i veliko slavlje koje počinje u 20:30 sati na rivi podjelom turističkih nagrada za najuređenije okućnice i balkone. Subota nam donosi otvorenje boćarskog turnira i izložbe grafika prof. Maja S.Franković, Galerija Eugen K., Brseč, vesela Fešta u Autokampu Mošćenička Draga uz „Trio Bajs“ kao i Folklor „Balun“, Mošćenička Draga koji nastupa s početkom u 21 sat.

Nedjeljnji program započinje zanimljivom predstavom za mališane „Priča o Oblaku“ i ribarskom feštom uz trio „Vox“, Mošćenička Draga. Zvijezde večeri i počasni gost koji će uz vatromet zatvoriti program ovogodišnje Marinine 2015. je vokalni sastav Klapa Intrade.

Program u cijelosti:

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...