Početna - IZDVOJENO - Vološćanska noć 2015.
Volosko noć
arhiva

Vološćanska noć 2015.

Popularna fešta, Vološćanska no će se održati ove subote, 18. srpnja, a program koji je zabavan i bogat potrajat će cijeli dan.

U subotu u 10:00 satipočinje turnir u briškuli i trešeti na Brajdici čime kartadori otvaraju program. Ljubitelji umjetnosti moći će uživati u izložbi koja će biti postavljena na ispred bivšeg restorana Romano. U 20:30 sati počinju dječje igre poput trčanja u vreći ili pak s jajem na žlici, a za animaciju su zaduženi Valerio Benčić Vale i DJ Tommy, nakon čega slijedi Disco dance. Izbor za najbolji pivski trbuh na rasporedu je u 21:30, a štala u režiji Gustafa kreće u 22:30 sati. Legendarna kukanja na rasporedu je sat vremena kasnije, nakon čega slijedi fešta do jutarnjih sati uz Gustafe i DJ-a.

Od 18. srpnja od 8:00 sati do 19. srpnja u 4:00ujutro biti će zatvoren dio nerazvrstane ceste Obala Frana Supila za sav promet.

“Ljeto na Volosken” započelo je Memorijalnim vaterpolo turnirom ‘Krunoslav Brguljan’, zatim slijedi Vološćanska noć, a Klape na Mandraće zakazane su za 24. srpnja. Dječji vikend na rasporedu je od 30. srpnja do 1. kolovoza, dok će kalendar manifestacija krajem kolovoza tradicionalno zatvoriti likovna manifestacija ‘Mandrać’.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...