Početna - IZDVOJENO - Darko Velkovski novi igrač HNK Rijeka

Darko Velkovski novi igrač HNK Rijeka

Darko Velkovski novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Velkovski je potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana, a stigao je iz redova makedonskog Vardara.

– Tek sam stigao u Rijeku, grad je super, ljudi su sjajni, svi su nasmijani, rekao je Darko Velkovski nakon potpisivanja ugovora.

Velkovski je u Makedoniji igrao za Rabotnički i Vardar, i u dresu oba kluba osvojio je naslov prvaka Makedonije. U redovima Vardara ove sezone igrao je u skupinama Europske lige.

Ujedno, Velkovski je igrao u svim mlađim uzrastima, te seniorskoj reprezentaciji Makedonije.

– Stefan Ristovski rekao mi je sve najbolje o Rijeci, klubu, ali i navijačima. Poznajem i Leonarda Zutu koji je igrao za reprezentaciju Makedonije i Milana Ristovskog. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja i osvajati trofeje u Rijeci, ustvrdio je Velkovski.

– Pratio sam HNL na televiziji i poznajem neke igrače, te momčadi kao što su Dinamo i Hajduk. Nadam se da ću se uklopiti u sistem igre i vjerujem da ću napredovati. Moram se zahvaliti svima u Rijeci na prilici, te mojim menadžerima Saši Bratiću i Milošu Pavičeviću, zaključio je Darko Velkovski.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Snimljena nova reklama u opatijskoj Villi Chiari

Poznati proizvođač pjenušaca, Freixenet, snimio je novu reklamu u opatijskoj Villi Chiari. Osnovan u 19.st., Freixenet je poslije Drugog svjetskog ...