Početna - IZDVOJENO - Delta festival: novi festival u Rijeci
Foto: web

Delta festival: novi festival u Rijeci

Delta je novi glazbeni serijal događanja koji će se održati u srpnju, u skladištu Exportdrva na Delti koje će za ovu priliku biti dizajnirano u stilu berlinskih klubova i opremljeno vrhunskom tehničkom opremom. Organiziran je od strane lakalne zajednice i uz potporu međunarodne organizacije Push.

Festival će se održati tijekom dva vikenda, a ugostit će najveća imena berlinske underground elektronske glazbene scene. Prvi dio festivala predviđen je za 11. i 12. srpnja, a nastupit će glazbenici berlinskog Mobilee Records-a i svjetski poznatog Watergate kluba. Drugi dio festivala predviđen je za 25. i 26. srpnja, a nastupit će glazbenici iz berlinskog legendarnog kluba Berghain i sestrinske etikete Ostgut Ton. Osim spomenutih umjetnika iz Berlina nastupit će i najbolji domaći DJ-i, a u sklopu festivala održat će se i dnevni izleti (after partiji) na turističkim brodovima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...